Faste klasser

Styrke

I denne klassen er det ekstra fokus på styrke i kjernen, ryggen og skuldrene. Gjennom statiske styrkeøvelser vil du etter hvert oppnå en mer stabil kjerne og bedre holdning.

Fleksibilitet

Her er det fokus på fleksibilitet i hoftene, ryggraden og skuldrene. Dette vil gi leddene økt bevegelighet og bedre blodomløp.

Balanse

Her jobber vi med stående balanse og armbalanse. Denne klassen byr på morsomme utfordringer for alle nivåer.

Ro

Disse klassene har et mer tradisjonelt preg, og formålet er å kultivere en indre ro. Vi bruker mer tid på pranayama og meditasjon.

Flyt

Denne klassen inviterer deg til å utforske hvordan det milde og meditativt myke kan kombineres med kraftfull klarhet og leken flyt. Du blir ledet fra øvelse til øvelse i en serie hvor du naturlig utvikler kroppslig tilstedeværelse, samstemt pust og bevegelse, smidig styrke, åpen holdning, romslig pust, og meditativ oppmerksomhet som bringer sinnet til ro og frigir fornyende energi.

Introklasse

Disse klassene er perfekte for deg som er ny til yoga. Hver uke fokuserer vi på et av følgende temaer: styrke, fleksibilitet, balanse og ro. Rekkefølgen har ingen ting å si, så du kan starte når som helst og følge klassene i fire uker for å få med deg alle temaene.

Spørsmål og svar

Hvilket nivå er det på klassene?

Klassene er tilpasset alle nivåer med gode muligheter for individuell tilpasning. Hvis du er helt ny til yoga er det anbefalt å begynne med introklassene.

Når er klassene?

Trykk her for å se timeplanen.

Hvordan melder jeg meg på klassene?

Hvis det er første gangen kan du bestille en gratis prøvetime her. Ellers kan du logge inn på Min Side og velge Påmelding. Her kan du se alle klasser de neste sju dager. Det er ingen restriksjon på når du kan melde deg på eller melde deg av.

Hvordan kan jeg delta på Zoom-klasser?

Når du melder deg på klasser vil du se en knapp øverst på siden hvor det står Gå til Zoom! Trykk på denne knappen et par minutter før klassen begynner og følg anvisningen til Zoom.

Hva koster det?

Du finner informasjon om medlemskap og priser her.

Hva bør du ha med til klassene?

Det eneste du trenger å ta med til våre klasser er behagelige klær. Du kan ta med egen yogamatte hvis du vil, eller så kan du låne hos oss.