Stille meditasjonsretreat

vann

Tilbring en helg i stillhet

Vi inviterer til stilleretreat på Hagen gård utenfor Elverum. På en fredelig gård på landet legger vi vekk alt av telefoner, lesestoff og andre distraksjoner. Ingen snakking eller kommunikasjon. Målet er å være tilstede; I oss selv og med naturen.

Ingen forkunnskaper er påkrevd. Opplegget består av ledet meditasjon, helt enkel yoga og innføring i den grunnleggende filosofien bak. I pausene kan man gå tur i skogen eller bare slappe av.

Instruktør: Jens Fougner

Pris: 3400 kr

Prisen inkluderer overnatting og måltider, men ikke transport.

Tidspunkt: Se datoer under

Vi starter fredagen med kveldsmat og litt informasjon før vi går inn i stillhet. På søndag ettermiddag kommer vi ut av stillheten med mulighet for å snakke om opplevelsen. Hvis det likevel blir nødvendig å kommunisere kan man skrive lapper til arrangør. Det er ingen krav til prestasjon eller å ”få til” noe. Det eneste deltakerne trenger å fokusere på er å være, noe som kan være utfordrende nok. Vi mener dette er en av de sunneste utfordringene du kan ta.

Det vil bli servert enkel og god vegansk mat.

Overnatting:

Det er 10 sengeplasser med dyne og pute. Det er ingen enkeltrom, men det er mulig å få et dobbeltrom alene mot en ekstra avgift på 800 kr.

Transport:

Man tar bussen til Elverum, så henter vi deg på bussholdeplassen 10 minutter fra gården. Si gjerne ifra om du kjører egen bil og er villig til å ta med passasjerer!

Du trenger:

Program:

Fredag kveld: Ankomst, kveldsmat og informasjonsmøte. Vi går inn i stillhet.

Lørdag:

Søndag:

Har du spørsmål? Ta kontakt med Jens: jens.fougner@gmail.com

Datoer

24.-26. februar

hytte

"Jens er en tillitvekkende meditasjonslærer uten vanskelige ord eller teknikker en ikke forstår seg på. Han er flink til å se de han jobber med, ydmyk, vennlig og god på kommunikasjon. Jeg lærte mye på retreat, og kommer gjerne tilbake."

- Kristine

"På retreat med Jens lærte jeg at stillheten ikke er kjedelig. Den har farger, lyder, ulike stemninger og ikke minst humor. En retreat med Jens blir en reise i eget sinn og fører ens egen selvinnsikt til ukjent dybder. I godt tilrettelagte omgivelser og med stødig hånd viser Jens hvordan du kan utfordre deg selv med bare et stille sinn."

- Christian

"Jens er ivaretakende og avbalansert, og kan hjelpe deg på din veg til ro i sinnet."

- Ole

"Jeg ble veldig motivert til å etablere en meditasjonsrutine, og ikke minst prøve en 10-dagers meditasjonsretreat. Jeg føler at mye av det Jens snakket om traff meg veldig og vil sannsynligvis hjelpe meg på sikt. Jeg føler også at det var mer nyttig for meg enn en del av psykologtimene som jeg har vært gjennom."

- Julia