Instruktører

Henry James Wold

Henry er hovedinstruktør og grunnlegger av Oslo Hatha Yoga. Han har fått sin sertifisering av Vyankatesh Reddy, og viderefører retningen innen yoga etablert av Swami Kuvalayananda.

Han er veldig opptatt av en yogapraksis hvor man fokuserer på hva som er godt for kropp og sinn, uten behov for prestasjon. På hans klasser vil du oppleve at egoet roer seg ned, og at du kan få en dypere kontakt med deg selv. Med sju års erfaring som lærer i videregående skole og ungdomsskole har Henry utviklet et veldig bevisst forhold til pedagogikk og tilpasset undervisning. Disse prinsippene tar han med inn i yogatimen og sørger for at alle opplever en klasse tilpasset sitt nivå.

Henry har en mastergrad i teoretisk fysikk, og er opptatt av å forstå effektene av yoga på en vitenskapelig måte. På hans klasser vil du få en god del forklaringer på hva som skjer i kroppen når du praktiserer de ulike øvelsene.

Thale Lindstad

Thale fant veien til yoga ved at hun ønsket seg et balanserende supplement til en hverdag preget av prestasjoner og mye ansvar. Hun er utdannet ved Norsk Yogaskole og har etter hvert hatt et eklektisk utvalg av ulike lærere innen varierte retninger. Som yogapedagog drar hun også veksel på sine utdanninger i coaching, og har særlig interesse for erfaringsbasert internalisert læring og utforskning forankret i det levende øyeblikket her og nå.

Klassene til Thale inviterer deg til dynamiske variasjoner hvor du kan veksle mellom å bare være, utforske uttrykket ditt som det er, eller utfordre deg til å gjøre noe nytt. I takt med deg selv flytter du grensene dine, for gradvis å høste større terreng både på og utenfor yogamatten. Du blir ledet fra øvelse til øvelse i sekvenser som kombinerer det milde og meditativt myke med kraftfull klarhet og leken flyt.

Medlemskap og priser

Fullt medlemskap

Dette er vårt standard medlemskap. Perfekt for deg som vil få mest mulig ut av yoga!


Fullt medlemskap - Student/honnør

Standard medlemskap med rabatt.


Begrenset medlemskap

Dette medlemskapet passer godt hvis du ikke har så mye tid til å komme på klasser.


Online medlemskap

Her kan du benytte vårt bibliotek av video-klasser. Det kommer nye videoer med jevne mellomrom.


Dropp-inn

Registrer deg her for å bruke påmeldingssystemet, eller bestill en gratis prøvetime.

Ukespass

Registrer deg her for å bruke påmeldingssystemet.

Kontakt

Vi har lokale i Grønlandsleiret 39, 8. etasje

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på epost: post@oslohathayoga.no

Det er også mulig å avtale timer for private grupper og bedrifter.

For nyheter og oppdateringer kan du følge oss på Facebook og Instagram.

Vi har også en YouTube-kanal.