Gå til:

Informasjon om klassene

Frokost

Priser

Vår tilnærming til hatha yoga

Kontakt

Gavekort

Informasjon om klassene

Hvordan er oppbyggingen av klassene?

Vi starter alltid med asana. Dette er stillinger som blant annet utvikler styrke og fleksibilitet. Som regel vil mesteparten av klassen brukes til denne praksisen.

Mot slutten av klassen jobber vi med pranayama. Dette er pusteøvelser som blant annet har en beroligende effekt på nervesystemet.

Så avslutter vi med meditasjon. Her jobber vi med fokus og tilstedeværelse.

Hvilket nivå er det på klassene?

Nivået tilpasses de som er på klassen. Det skal alltid være mulig å henge med selv om du er svak eller stiv i kroppen. Utfordringer kommer alltid i form av valgfrie variasjoner.

Hva bør du ha med til klassene?

Det eneste du trenger å ta med til våre klasser er behagelige klær. Du kan ta med egen yogamatte hvis du vil, eller så kan du låne hos oss.


Introklasse 14. mars (avlyst)

På denne klassen vil du lære om de tre viktigste praksisene i hatha yoga:

Pris: 250,-
Betales i Vipps. Søk på Oslo Hatha Yoga og velg Introklasse.

Hvis du ønsker å bli medlem etter klassen får du 250,- i avslag på første medlemsavgift. Da blir klassen i praksis gratis!

Send e-post for å melde deg på kurset, eller meld deg på via event på Facebook.

Frokost

Etter morgenklassene blir det servert gratis frokost! Frokosten består av vegansk kjøleskapsgrøt (overnight oats), te og kaffe.

Priser

Medlemsavgift

Øvrige priser

Vår tilnærming til hatha yoga

Undervisningen på Oslo Hatha Yoga bygger på gammel tradisjon fra India. Samtidig er den godt forankret i moderne medisinsk forskning.

Hovedinstruktør og grunnlegger Henry James Wold har fått sin sertifisering av Vyankatesh Reddy, som viderefører tradisjonen og kunnskapen fra Kaivalyadhama Health and Yoga Research Center i India. Denne skolen har en akademisk tilnærming til hatha yoga hvor målet er å avgjøre hvordan man kan få mest mulig ut av praksisen.

Kaivalyadhama er en av de få plassene i verden som driver seriøs medisinsk forskning på effekten av yoga, og publiserer regelmessig i internasjonale tidsskrifter. I tillegg har de professorer som jobber med å tolke gamle tekster, blant annet Hatha Pradipika og Yoga Sutraene til Patanjali, for å kunne nyttigjøre flere tusen år med utvikling.

Kontakt

Vi har lokale i Grønlandsleiret 14, 4. etasje

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på epost: post@oslohathayoga.no

Det er også mulig å avtale timer for private grupper og bedrifter.

For nyheter og oppdateringer kan du følge oss på Facebook og Instagram.

Vi har også en YouTube-kanal!

Gavekort

Kjøp gavekort hos oss til en du er glad i! Trykk her for å bestille.