Instruktører

Henry James Wold

Henry er grunnlegger av Oslo Hatha Yoga og står for den daglige driften i tillegg til yogaundervisning. Han har fått sin sertifisering av Vyankatesh Reddy, og viderefører retningen innen yoga etablert av Swami Kuvalayananda. Han er opptatt av hatha yoga som en støttende praksis for karma yoga. Det vil si at man bruker praksisen til å få kropp og sinn i balanse, og for å få en dypere kontakt med sitt indre, slik at man kan handle rett og leve et godt liv.

Henry har en mastergrad i fysikk og har jobbet sju år som lærer i videregående skole og ungdomsskole. Han forsøker å formidle en vitenskapelig forståelse av helsefordelene knyttet til yoga, og på hans klasser og kurs vil du kunne få en del forklaringer basert på moderne anatomi og fysiologi. Den pedagogiske kompetansen han har utviklet som lærer bidrar til at alle opplever en klasse tilpasset sitt nivå.

Henry er også programleder sammen med Jens i podcasten Yogaboble.

Klasser:

Thale Lindstad

Thale fant veien til yoga ved at hun ønsket seg et balanserende supplement til en hverdag preget av prestasjoner og mye ansvar. Hun er utdannet ved Norsk Yogaskole og har etter hvert hatt et eklektisk utvalg av ulike lærere innen varierte retninger. Som yogapedagog drar hun også veksel på sine utdanninger i coaching, og har særlig interesse for erfaringsbasert internalisert læring og utforskning forankret i det levende øyeblikket her og nå.

Klassene til Thale inviterer deg til dynamiske variasjoner hvor du kan veksle mellom å bare være, utforske uttrykket ditt som det er, eller utfordre deg til å gjøre noe nytt. I takt med deg selv flytter du grensene dine, for gradvis å høste større terreng både på og utenfor yogamatten. Du blir ledet fra øvelse til øvelse i sekvenser som kombinerer det milde og meditativt myke med kraftfull klarhet og leken flyt.

Klasser:

Jens Fougner

Jens er utdannet ved Hridaya Yoga og har jobbet som instruktør på senteret deres i Mexico. Han er spesielt opptatt av meditasjon og gjennomfører lange stilleretreats regelmessig. I tillegg er han opptatt av å integrere yogafilosofi i alle aspekter ved livet, slik at yogaen blir en helhetlig livsstil.

Jens forsøker å gjøre klassene sine så meditative som mulig og legger opp timene til at man skal gå innover i seg selv. Det brukes derfor god tid på å hvile og finne ro i hver posisjon. Kroppen blir brukt som meditasjonsanker og du blir guidet til å vende oppmerksomheten til sansene og opplevelsen av øyeblikket.

Han er også programleder sammen med Henry i podcasten Yogaboble.

Jens har for tiden ingen faste klasser.

Tina Bjørn-Hansen

Tina vokste opp med yoga gjennom morsmelken og Bikram yoga på 90-tallet i Los Angeles. Hun har siden tatt yogalærerutdannelse med fokus på vinyasa, hatha og yin yoga på Norsk Meditasjon & Yoga skole. I voksenlivet har yogaen vært et viktig verktøy for å finne roen i en hektisk hverdag som humanitærarbeider i krig og konfliktområder.

Tina inviterer til bevisst utforskning av kropp og sinn gjennom målrettet nysgjerrighet. Hun ønsker å by på et personlig møte basert på hva som rører på seg i rommet her og nå. Her fokuseres det på å være til stede i nuet for å finne fram til sine indre sannheter for så å kunne handle deretter. Lekenhet, ærlighet og bevisst tilstedeværelse er viktige stikkord i hennes tilnærming til å forene pust, kropp og sinn.

Klasser:

Linda Saugstad

Linda oppdaget yoga midten av 20 årene og tok senere yogalærerutdanning ved Yggdrasil yogaskole i Oslo. Linda er opptatt av at yoga skal være for alle uansett utgangspunkt og at det ikke er en konkurranse. Linda har en praktisk tilnærming til yoga og er opptatt av hvordan man kan bruke yoga i hverdagen for å få mer ro og balanse, samt fokus på tilstedeværelse og finne hvile i seg selv.

Klasser:

Andréa Dybvik

Andréa startet sin reise innen yoga i søken om å finne verktøy som ville hjelpe henne med å holde emosjonelle og mentale utfordringer, og få kontakt med sitt indre landskap. Andréa har stor lidenskap for å skape rom der man kan kultivere kjærlighet og bevissthet for seg selv og andre gjennom ulike praksiser som sirkulerer rundt menneskelige relasjoner og regulering av nervesystemet. Andréa er sertifisert innen vinyasa og avansert pranayama. I tillegg er hun en nysgjerrig sjel som har tilegnet seg kunnskap fra ashram i India og sjamaner i Mellom-Amerika gjennom egne dannelsesreiser. I dag underviser hun yoga, fasiliterer retreats, events, kurs og seremonier i tillegg til å arbeide frilans som dansekunstner.

Andréa sine timer har som fokus å bringe frem nysgjerrigheten i deg, få deg til å føle deg sett, og på å skape en ro gjennom jording og oppmerksomt nærvær. Gjennom dynamisk og kreativ eller rolig flyt, er det rom for å skape en åpenhet til seg selv og invitere hva enn som dukker opp i praksisen - hvor man kan studere seg selv der man er i nuet. Andréas timer vil være en god balanse mellom utfordring, rom for refleksjon, og mykhet.

Klasser:

Kristiane Brudevoll

Kristiane har utdannelse i klassisk yoga og meditasjon fra Yggdrasil yogaskole, og har fordypet seg i yoga gjennom retreats og opphold i ashram. Hun er spesielt opptatt av hvordan yoga kan vise oss veien til vår kjerne av indre ro og tilfredshet. For henne handler ikke yogapraksis om å dyrke idealer, men heller om å åpne opp for det som allerede er.

Kristiane ønsker å legge til rette for selvutforsking gjennom yogapraksis. I hennes klasser gis det rom til å gjøre sine egne erfaringer med yoga, når hun inviterer til å observere og kjenne etter underveis i praksisen.

Klasser:

Kontakt

Vi har lokale i Grønlandsleiret 39, 8. etasje

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt!

Epost: post@oslohathayoga.no

Tlf: 90796678

Det er også mulig å avtale timer for private grupper og bedrifter.

For nyheter og oppdateringer kan du følge oss på Facebook og Instagram.

Vi har også en YouTube-kanal.