Gå til:

Informasjon om klassene

Priser

Vår tilnærming til hatha yoga

Kontakt

Klasser

Morgenklasser

For å få størst utbytte av Hatha yoga, er det best å praktisere om morgenen når kroppen og hjernen er uthvilt. Med en regelmessig morgenpraksis vil du raskt merke den positive effekten på holdning, konsentrasjon og tilstedeværelse utover dagen.

Klassene bygger på enkle, grunnleggende øvelser som alle kan gjøre. Når det er sagt så vil det alltid være noen utfordringer, men disse blir undervist på en trygg og pedagogisk måte. I tillegg vil de som er mer erfarne få personlig tilpassede variasjoner. Dermed passer klassene for alle nivåer.

Det er best å praktisere yoga på tom mage. For at dette skal passe inn i din morgenrutine serverer vi gratis frokost etter morgenklassene! Frokosten består av over-night oats, frukt, nøtter, te og kaffe. Grøten er vegansk.

Nybegynnerkurs i november

Kurset dekker de viktigste og mest grunnleggende elementene i hatha yoga. Du vil lære enkle øvelser som gir et godt grunnlag for å utvikle din egen praksis.

Du får opplæring i

I tillegg vil du få personlig veiledning slik at du kan fokusere på de øvelsene som er best for deg og din kropp.

Kurset består av fire økter på 75 minutter. Tidspunkt er kl 19:15 - 20:30 følgende datoer:

Mandag 4/11
Mandag 11/11
Mandag 18/11
Mandag 25/11

Pris for hele kurset er 600 kr.

For å melde deg på et av kursene, send epost til post@oslohathayoga.no

Hva bør du ha med til klassene?

Det eneste du trenger å ta med til våre klasser er behagelige klær. Du kan ta med egen yogamatte hvis du vil, eller så kan du låne hos oss.

Priser

Første klasse er gratis!

Drop-inn: 150 kr

Månedskort: 600 kr (ingen binding)

Drop-inn student: 100 kr

Månedskort student: 400 kr (ingen binding)

Betaling foregår via Vipps eller kontant.

Vår tilnærming til hatha yoga

Undervisningen på Oslo Hatha Yoga bygger på gammel tradisjon fra India. Samtidig er den godt forankret i moderne medisinsk forskning.

Hovedinstruktør og grunnlegger Henry James Wold har fått sin sertifisering av Vyankatesh Reddy, som viderefører tradisjonen og kunnskapen fra Kaivalyadhama Health and Yoga Research Center i India. Denne skolen har en akademisk tilnærming til hatha yoga hvor målet er å avgjøre hvordan man kan få mest mulig ut av praksisen.

Kaivalyadhama er en av de få plassene i verden som driver seriøs medisinsk forskning på effekten av yoga, og publiserer regelmessig i internasjonale tidsskrifter. I tillegg har de professorer som jobber med å tolke gamle tekster, blant annet Hatha Pradipika og Yoga Sutraene til Patanjali, for å kunne nyttigjøre flere tusen år med utvikling.

Kontakt

Oslo Hatha Yoga holder til på Rom For Dans på Grünerløkka. Inngang i Stockholmgata. Fra og med 6/1/20 flytter vi til Grønlandsleiret 14.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt på epost: post@oslohathayoga.no

Det er også mulig å avtale timer for private grupper og bedrifter.

For nyheter og oppdateringer kan du følge oss på Facebook og Instagram.

Vi har også en YouTube-kanal!