Instruktører

Henry James Wold

Henry er grunnlegger av Oslo Hatha Yoga og står for den daglige driften i tillegg til yogaundervisning. Han har fått sin sertifisering av Vyankatesh Reddy, og viderefører retningen innen yoga etablert av Swami Kuvalayananda.

Han er veldig opptatt av en yogapraksis hvor man fokuserer på hva som er godt for kropp og sinn, uten behov for prestasjon. På hans klasser vil du oppleve at egoet roer seg ned, og at du kan få en dypere kontakt med deg selv. Med sju års erfaring som lærer i videregående skole og ungdomsskole har Henry utviklet et veldig bevisst forhold til pedagogikk og tilpasset undervisning. Disse prinsippene tar han med inn i yogatimen og sørger for at alle opplever en klasse tilpasset sitt nivå.

Henry har en mastergrad i teoretisk fysikk, og forsøker å formidle en vitenskapelig forståelse av helsefordelene knyttet til yoga. På hans klasser vil du kunne få en del forklaringer på hva som skjer i kroppen når du praktiserer de ulike øvelsene.

Henry er også programleder sammen med Jens i podcasten Yogaboble.

Faste klasser:

Faste kurs:

Thale Lindstad

Thale fant veien til yoga ved at hun ønsket seg et balanserende supplement til en hverdag preget av prestasjoner og mye ansvar. Hun er utdannet ved Norsk Yogaskole og har etter hvert hatt et eklektisk utvalg av ulike lærere innen varierte retninger. Som yogapedagog drar hun også veksel på sine utdanninger i coaching, og har særlig interesse for erfaringsbasert internalisert læring og utforskning forankret i det levende øyeblikket her og nå.

Klassene til Thale inviterer deg til dynamiske variasjoner hvor du kan veksle mellom å bare være, utforske uttrykket ditt som det er, eller utfordre deg til å gjøre noe nytt. I takt med deg selv flytter du grensene dine, for gradvis å høste større terreng både på og utenfor yogamatten. Du blir ledet fra øvelse til øvelse i sekvenser som kombinerer det milde og meditativt myke med kraftfull klarhet og leken flyt.

Faste klasser:

Jens Fougner

Jens er utdannet ved Hridaya Yoga og har jobbet som instruktør på senteret deres i Mexico. Han har en dyp meditasjonspraksis og har gjennomført flere månedslange stilleretreats. I tillegg er han opptatt av å integrere yogafilosofi i alle aspekter ved livet, slik at yogaen blir en helhetlig livsstil.

Jens forsøker å gjøre klassene sine så meditative som mulig og legger opp timene til at man skal gå innover i seg selv. Det brukes derfor god tid på å hvile og finne ro i hver posisjon. Kroppen blir brukt som meditasjonsanker og du blir guidet til å vende oppmerksomheten til sansene og opplevelsen av øyeblikket.

Han er også programleder sammen med Henry i podcasten Yogaboble.

Faste klasser:

Faste kurs:

Tina Bjørn-Hansen

Tina vokste opp med yoga gjennom morsmelken og Bikram yoga på 90-tallet i Los Angeles. Hun har siden tatt yogalærerutdannelse med fokus på vinyasa, hatha og yin yoga på Norsk Meditasjon & Yoga skole. I voksenlivet har yogaen vært et viktig verktøy for å finne roen i en hektisk hverdag som humanitærarbeider i krig og konfliktområder.

Tina inviterer til bevisst utforskning av kropp og sinn gjennom målrettet nysgjerrighet. Hun ønsker å by på et personlig møte basert på hva som rører på seg i rommet her og nå. Her fokuseres det på å være til stede i nuet for å finne fram til sine indre sannheter for så å kunne handle deretter. Lekenhet, ærlighet og bevisst tilstedeværelse er viktige stikkord i hennes tilnærming til å forene pust, kropp og sinn.

Faste klasser:

Kontakt

Vi har lokale i Grønlandsleiret 39, 8. etasje

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt!

Epost: post@oslohathayoga.no

Tlf: 90796678

Det er også mulig å avtale timer for private grupper og bedrifter.

For nyheter og oppdateringer kan du følge oss på Facebook og Instagram.

Vi har også en YouTube-kanal.