Retreat: Intensivkurs i meditasjon

utsikt

Oslo Hatha Yoga og Jens Fougner inviterer til helgekurs i meditasjon på Levang (i nærheten av Kragerø).

Fredag kveld til søndag ettermiddag tilbringer vi på en idyllisk hytte i sjøkanten, omgitt av svaberg, krabber, tang, måker og himmel. (Se datoer for kurset lenger ned)

Det undervises i grunnleggende meditasjonsteknikker og den bakenforliggende filosofien. Det blir også undervist enkle asanas (fysiske yogaøvelser). Hele kurset er lagt opp på en måte at alle kan være med, uansett tidligere erfaring.

Instruktør: Jens Fougner

Pris: 3300 kr

Prisen inkluderer overnatting og måltider, men ikke transport.

Ett døgn i stillhet

Lørdag formiddag til søndag formiddag vil foregå i stillhet. Det vil si at deltakerne ikke kommer til å snakke i litt over 24 timer. Kursholder vil gi veiledning i forskjellige meditasjonsteknikker, men ut over det oppfordres det til å gå inn i seg selv. Vi legger vekk alt av telefoner, bøker, datamaskiner, aviser og andre ting som kan distrahere. Hvis det allikevel blir nødvendig å kommunisere kan man skrive lapper til kursholder.

I pausene vil det være mulighet for bading og turgåing i flott sørlandsnatur. Hvis været tillater det fyrer vi opp bål på brygga på kvelden. Hvis ikke fyrer vi i peisen inne. Alle måltider vil være delikat vegetarmat tilberedt av den colombianske kokken Johana Cárdenas Martínes.

Overnatting:

Det er syv sengeplasser med dyne og pute, fordelt på tre rom (ingen enerom). Ta med sengetøy, lakenpose eller sovepose.

Transport:

Vi avtaler transport når det begynner å nærme seg. Det er mulig å kjøre bil eller ta buss. Vi forsøker å samle oss slik at vi kan kjøre sammen, siden det er begrenset med parkeringsplasser. De som eventuelt tar buss kan bli hentet på bussholdeplassen i Sannidal.

Du trenger:

Program:

Fredag kveld: Ankomst og kveldsmat.

Lørdag:

Søndag:

Datoer for kurset

26.-28. august

stue
fasade
stein
stige